Het Eiland

Groningen
Actueel aanbod

€ 340.000,- tot € 340.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
133 - 133m2
Kaveloppervlak
135 - 135m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Ruime, luxe, geschakelde villa’s gericht op het water

Ruim en luxe wonen, pal aan het water. Vanuit uw eigen achtertuin in uw sloepje stappen en wegvaren, zomers heerlijk surfen, of schaatsen in de winter. Wonen op Het Eiland is waterwonen in optima forma. Het Eiland is een nieuwbouwproject in Meerstad, met fraaie woningen aan het water.

Halfvrijstaande of geschakelde woningen, modern of traditioneel; wat voor soort woningen hier precies komen, staat nog niet vast. De ontwikkelaar hoort namelijk graag eerst uw woonwensen. Vul dus snel de woonwens-enquête in en laat weten hoe u hier wilt wonen.

Als de plattegronden, impressies van de woningen, de vierkante meters en de prijsrange van de woningen bekend zijn wordt bepaald welke bouwnummers het meest in de smaak vallen bij u en uw mede-geïnteresseerden. Daarom zal u gevraagd worden om uw bouwnummervoorkeur door te geven. Zo wordt getoetst of de plannen bij uw woonwensen passen. Het doorgeven van uw bouwnummervoorkeur is gehele vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast. Deze informatie en de informatie uit de woonwens-enquete zijn bedoeld om een optimaal plan te realiseren. Daarom wordt uw medewerking beloond: hoe actiever uw bijdragen, hoe groter de kans dat u een woning krijgt toegewezen.

Als de officiële verkoop van start gaat, is alle informatie over het plan digitaal beschikbaar. U heeft dan de gelegenheid om om vragen te stellen bijvoorbeeld tijdens een infodag of spreekuur. U kunt zich dan ook gaan inschrijven voor de woning van uw voorkeur. Dit gebeurd helemaal digitaal. Wel moet uw inschrijving binnen een bepaalde tijd voltooid zijn.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Eiland
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
11 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 340.000,- tot € 340.000,-
Type woningen
Geschakeld

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden