Groningen - Ebbingekwartier

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Groningen - Groningen
Actueel aanbod

€ 920,- tot € 1.325,-

Kenmerken

Woonoppervlak
82 - 135m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

OPLEVERING DECEMBER 2018

Nieuwbouw Ebbingekwartier in Groningen
In het hart van de stad Groningen wordt gewerkt aan de realisatie van nieuwbouw huizen in het Ebbingekwartier. U woont hier echt in de binnenstad maar dan wel in een vriendelijke, autoluwe omgeving en dankzij het gevarieerde aanbod aan huurwoningen kunt u individuele keuzes maken die aansluiten bij uw levensfase.

Nieuwbouw woningen in Ebbingekwartier
Het Ebbingekwartier, ook wel Ciboga genoemd, is een bijzonder woongebied in Groningen en op loopafstand van het Noorderpark. Het komt namelijk zelden voor dat er aan de rand van een historisch stadscentrum nieuwbouw woningen worden gebouwd.
Het Ebbingekwartier is een binnenstedelijke ontwikkeling met stadse kwaliteiten (van onder andere voorzieningen) door de ligging tegen de binnenstad aan. Het gebied is goed bereikbaar met de auto (parkeergarage Boterdiep) en OV (knooppunt).
Mogelijkheden Ebbingekwartier
Daarnaast lopen er langs de woningen van het Ebbingekwartier diverse auto- fiets en wandelroutes naar de binnenstad toe. In de directe omgeving zijn winkels aanwezig voor uw dagelijkse boodschappen en gezellige horecagelegenheden. Ook zijn er diverse culturele activiteiten in de directe omgeving mogelijk (Noord Nederlands Toneel, Infoversum, Simplon poppodium).

Bijzondere huurwoningen in het hart van de stad
Op dit moment zijn de 21 verschillende huurwoningen in het Ebbingekwartier in aanbouw.
Uit het gevarieerde aanbod aan huurwoningen kunt u individuele keuzes maken die aansluiten bij uw levensfase. Alle woningen zijn voorzien van een moderne badkamer en luxe witte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Ontdek Groningen in het Ebbingekwartier
Ebbingekwartier is een creatieve stadswijk nabij het centrum van Groningen. Het Ebbingekwartier kent een lange geschiedenis van creatieve bedrijvigheid. Al in 1903 werd op het Ciboga-terrein een wereldtentoonstelling van nijverheid en kunst georganiseerd. Nieuwbouw huuwoningen in Ebbingekwartier en dat géwoon in het centrum van Groningen!
Het Ebbingekwartier broeit en bloeit. Op loopafstand van de Grote Markt in Groningen zijn vele winkels, bedrijven en culturele instellingen te vinden die een breed aanbod van producten en activiteiten bieden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Groningen - Ebbingekwartier
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
21
Huurprijs
€ 920,- tot € 1.325,-

Locatie

Stel je vraag

Contact

Pandomo Makelaars Groningen
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
s.devos@pandomo.nl
http://www.pandomo.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden