Rietcarré - fase 2

Groningen
Actueel aanbod

€ 369.500,- tot € 369.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
157 - 157m2
Kaveloppervlak
315 - 315m2
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Vrij aan het water wonen met de gemakken van de stad dichtbij? Dat kan in ’t Rietcarré: 29 vrijstaande nieuwbouwhuizen die worden gebouwd in Reitdiep, de relatief nieuwe wijk in het noordwesten van Groningen. De moderne drielaagse woningen bieden vooral gezinnen een fantastische leefruimte om samen in op te groeien en te genieten van de luwte van de stad.
 
In het plan worden 29 nieuwbouw huizen gebouwd tussen de Professor Uilkensweg en de Hoogeweg in Groningen. U betreedt de vrijstaande woning via een riante voortuin met parkeerruimte op de eigen kavel. Aan de waterzijde is de gevel voorzien van een in het oog springende raampartij. Aan deze zijde zijn de woningen visueel geschakeld door een doorgaande wand.”

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rietcarré - fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
15 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 369.500,- tot € 369.500,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden