De Kleine Hortus

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Groningen
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

De Kleine Hortus - Gemoedelijk wonen, met het centrum van Groningen vlakbij

Wil jij ook in De Kleine Hortus wonen? Pak dan binnenkort je kans! Op 13 april gaan er 14 nieuwe rij- en hoekwoningen met het Fijn Wonen-label in verkoop. Maak nu alvast een online woondossier aan. Tussen 13 en 25 april (tot 12.00 uur) kun je je dan via jouw woondossier inschrijven voor een woning.

Duurzame nieuwbouw
Zoek je meer woonruimte en een fijne tuin? En wil je toch in de stad Groningen wonen? Dan is nieuwbouwproject De Kleine Hortus vast iets voor jou. Deze knusse woonbuurt met duurzame nieuwbouw is geknipt voor iedereen die houdt van de stad Groningen. Maar die ook ruimte, sport en een groene omgeving belangrijk vindt. Wonen in De Kleine Hortus betekent gemoedelijk wonen, met het centrum van Groningen vlakbij. Zo fiets je in 15 minuten naar De Grote Markt. Met de auto rijd je zo de A7 op.

Nieuwe woningen in De Kleine Hortus
In de jonge woonbuurt De Kleine Hortus in Groningen komen veertien nieuwe rij- en hoekwoningen met het Fijn Wonen-label. Dat betekent: comfortabel, compleet, duurzaam, energiezuinig en gasloos wonen.

De ruime rij- en hoekwoningen tellen twee woonlagen plus een zolderverdieping met kap. Op de begane grond bevindt zich een royale woonkamer en open keuken. Dankzij de hoge gootlijn is er op de eerste verdieping ruimte voor drie volwaardige slaapkamers en een royale badkamer. De badkamer is gebruiksklaar, van alle gemakken voorzien, behaaglijk en bovenal zeer comfortabel voor de bewoner. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en volledig met witte dakplaten afgewerkt. Ook zijn de aansluitingen voor de wasmachine al aangebracht.
Ontspannen wonen

Wonen in De Kleine Hortus betekent sport en ontspanning. Vanuit je huis in Ulgersmaborg wandel je zo het park of de sportschool in. Ook is er een kinderboerderij vlakbij. Daarnaast biedt de naastgelegen groene wijk Kardinge vele sport- en recreatiemogelijkheden. Hier kun je onder meer wandelen, karten, bowlen, zwemmen, tennissen, squashen, schaatsen, golfen, maar ook freeriden, skaten, snowboarden en (water)ski├źn. Of beklim jij liever de hoogste klimtoren van Nederland?
Daarom wonen in De Kleine Hortus:

Knus wonen in een groene en duurzame wijk
Gasloos en energiezuinig
Scholen en kinderopvang vlakbij
Lage energie- en onderhoudskosten
Ruimte om je eigen woonwensen te verwezenlijken
Sportfaciliteiten en park op loopafstand
Op 15 minuten fietsen van de Grote Markt

Geïnteresseerd in dit project? Meld je dan nu aan en wij houden je op de hoogte over De Kleine Hortus!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kleine Hortus
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
14
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Voortgezet onderwijs

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden