Oosterhamrikkade 119

Groningen - Groningen
Actueel aanbod

Over dit project

Er staat wat moois te gebeuren aan de Oosterhamrikkade!

De Oosterhamrikkade als moderne, nieuwe woonomgeving met een hoogstaand appartementencomplex, dat helemaal is afgestemd op jouw wensen. Dat kan! Tenminste, als je ons even wilt helpen. Nijhuis is één van de drie partijen die door de gemeente Groningen gevraagd is om een plan te maken voor de Oosterhamrikkade. Deze competitie willen we graag winnen door een plan op te stellen wat écht aansluit bij de behoeften. Daarom aan jou de vraag: hoe wil jij hier wonen?
Begin 2018 gaat de gemeente een keuze maken welke partij haar plan tot uitvoering mag brengen. We hopen je dus in februari 2018 te kunnen vertellen of we gewonnen hebben en hoe de planning eruit gaat zien.


Wonen hoe jij wilt!

Aan de Oosterhamrikkade komt een gloednieuw appartementencomplex. Maar hoe het er uit komt te zien, is nog niet bekend. Nijhuis wil hier een woonomgeving maken die op jouw lijf is geschreven. En daarbij hebben we jouw hulp nodig. Want om te kunnen bouwen wat jij wilt, moeten we eerst weten wat jouw wensen zijn.
Nijhuis is door de gemeente uitgenodigd om een plan te maken en deze te presteren. Daarin willen we uw mening meenemen. Het moet een plan worden waar zowel de omwonenden als de toekomstige bezoekers een goed gevoel bij hebben. Wij gaan voor comfortabel wonen voor iedereen.

Hoe we dit gaan doen? Er is een enquête opgesteld. Door deze in te vullen laat u ons zien hoe u het liefst wilt wonen op deze mooie locatie in Groningen. Bovendien houden we nu na het inschrijven en het invullen van de enquête op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen rondom het project. Interesse?

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oosterhamrikkade 119
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden