Westerwal

Groningen - Groningen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
49 - 182m2

Over dit project

NIEUW EN GROOTS WONEN NABIJ CENTRUM GRONINGEN
Ben je op zoek naar een nieuwbouwhuis in Groningen? Wil je graag thuiskomen in een gemoedelijke en kindvriendelijke buurt, maar kun je het stadse leven niet missen? Dan is nieuwbouwplan Westerwal echt iets voor jou.

Op het voormalig Enceha-terrein in de populaire Zeeheldenbuurt werken de Groningse ontwikkelaar Mensenborgh en Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers uit Rotterdam samen aan nieuwbouwplan Westerwal. Tussen de Van Heemskerckstraat en de Admiraal de Ruyterlaan komen 171 appartementen te huur in de vrije sector en 20 grote eengezinswoningen te koop.

Straks is dit een fantastische plek om te wonen: aan het Hoendiep, met het centrum van Groningen op loopafstand, de uitvalswegen dichtbij en het openbaar vervoer om de hoek!

GEVARIEERD WONINGAANBOD
Het nieuwbouw woningaanbod van Westerwal is gevarieerd. In het vijflaagse appartementengebouw komen 171 twee- en driekamerappartementen met woonoppervlakten variƫrend van circa 49 tot 87 m2.

De grote eengezinswoningen zijn er in twee types. Er is keuze uit stoere Kadewoningen aan het Hoendiep met vier woonlagen en circa 182 m2 woonoppervlakte en uit drielaagse Hofwoningen van circa 152 m2.

EEN UNIEKE KANS VOOR DE GRONINGSE WONINGZOEKENDEN
Voor het ontwerp liet de architect van AAS Groningen zich inspireren door het industriƫle verleden van het gebied en de ligging aan het Hoendiep. Het nieuwbouwplan moet een stoer karakter krijgen en bovenal veel woongenot bieden in een groen straatbeeld. Groenstroken en brede, autoluwe woonstraten met stoepen bepalen de sfeer. Dit nieuwbouwplan wordt echt een mooi nieuw stukje Groningen. Zelden zie je zulke grote nieuwbouw koophuizen met parkeerplaats zo dicht bij het centrum. Een unieke kans!

INTERESSE? BLIJF OP DE HOOGTE!
Westerwal is nog in ontwikkeling. Meld je aan op www.westerwal-groningen.nl en blijf op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Westerwal
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Koopwoningen
20
Huurwoningen
171
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden