De Grandeur

Groningen
Actueel aanbod

€ 462.500,- tot € 462.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
163 - 163m2
Kaveloppervlak
600 - 600m2
Inhoud
625 - 625m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Ligging en omgeving
Meerstad ligt zowel aan de rand van de stad Groningen als het natuurrijke landschap van Slochteren. Door deze bijzondere ligging vormt Meerstad een schakel tussen de natuurgebieden van ’t Roegwold (Midden Groningen) en de natuur rond en boven het Zuidlaardermeer in Groningen en in Drenthe. Door de nieuwe natuur, die in het plangebied wordt gecreëerd, voegt Meerstad een eigen waarde toe aan de reeds bestaande gebieden. Meerstad brengt dus het beste van meerdere werelden samen: je ervaart er de ruimte en de vrijheid, terwijl je omringd bent door alle hedendaagse woongemakken. Met prachtige natuurgebieden op fiets- en loopafstand en tegelijkertijd het stadse centrum van Groningen, met musea, restaurants en winkels, om de hoek. Een ideale combinatie!

Wonen
De hele aanpak van Meerstad is gericht op meer woonplezier. U krijgt ‘meer huis’ door het gevoel van ruimte eromheen. En er valt ook echt een huis te kiezen in Meerstad. Verschillende woonwijken met elk een specifiek karakter, eigen woningdichtheid en type woningen kenmerken straks het woongebied. Er zijn volop keuzemogelijkheden in Meerstad en dat biedt iedereen de kans om zijn of haar woonideaal te verwezenlijken. In Meerstad voelt iedereen zich thuis.

Duurzaamheid
Meerstad hecht veel waarde aan duurzaamheid. Zowel op het gebied van energie als van ecologie. Illustratief daarvoor zijn de energiezuinige en gasloze woningen en de ontwikkeling van het vele groen. Dit project is ook energiezuinig met een energieprestatiecoëfficiënt van (EPC) 0,0. Meerstad is dus een uniek woongebied, een plek voor echte levensgenieters. Voor mensen die op zoek zijn naar het ultieme vakantiegevoel, gewoon thuis in hun eigen huis. Elke dag weer.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Grandeur
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
9 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 462.500,- tot € 462.500,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden