Het Eiland

Groningen - Dorkwerd
Actueel aanbod

€ 325.000,- tot € 595.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
137 - 187m2
Kaveloppervlak
112 - 411m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Hoe wilt u wonen op uw eiland in Meerstad?

Ruim en luxe wonen, pal aan het water. Vanuit uw eigen achtertuin in uw sloepje stappen en wegvaren, zomers heerlijk surfen, of schaatsen in de winter. Wonen op Het Eiland is waterwonen in optima forma. Het Eiland is een nieuwbouwproject in Meerstad, waarbij wonen aan het water centraal staat. Wat voor soort woningen hier precies komen, staat nog niet vast, want we horen graag eerst uw woonwensen. Vul dus snel de woonwens-enquête in en laat ons weten hoe u hier wilt wonen.

De woningen

Ruime, luxe, geschakelde villa's die sterk gericht zijn op het water. Zo veel staat vast. Maar hoeveel woningen er precies komen en in welke stijl ze gebouwd worden, dat is nog niet bekend. Schrijf u dus in als geïnteresseerde, geef uw woonwensen door en denk mee over uw eigen woontoekomst.

Voor elke dag

Het dichtstbijzijnde winkelcentrum in de stad Groningen is vlakbij. Hier kunt u terecht voor verschillende supermarkten, maar u vindt er ook vele speciaalzaken, een drogisterij, kapper, pizzeria, cafetaria, speelgoedwinkel, cafe's en nog veel meer. Ook in het nabij gelegen Harkstede is o.a. een supermarkt, bloemist en drogisterij. In Meerstad zelf is een gezondheidscentrum met o.a. huisartsen, logopedisten, fysiotherapeuten en verloskundigen. Ook is er een brede school en kinderopvang in de Meeroevers.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Eiland
Koopwoningen
27
Prijs
€ 325.000,- tot € 595.000,-
Type woningen
Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden