Het Eiland

Groningen - Dorkwerd
Actueel aanbod

€ 325.000,- tot € 595.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
137 - 187m2
Kaveloppervlak
112 - 411m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Heb je altijd al gedroomd van je eigen plek aan het water? Een ruime, luxe woning met alle comfort en privacy die je maar wensen kunt. Dan is een watervilla op Het Eiland echt iets voor jou. Wonen op Het Eiland is de overtreffende trap in wonen aan het water.

Het dichtstbijzijnde winkelcentrum in de stad Groningen is vlakbij. Hier kunt u terecht voor verschillende supermarkten, maar u vindt er ook vele speciaalzaken, een drogisterij, kapper, pizzeria, cafetaria, speelgoedwinkel, cafe's en nog veel meer. Ook in het nabij gelegen Harkstede is o.a. een supermarkt, bloemist en drogisterij. In Meerstad zelf is een gezondheidscentrum met o.a. huisartsen, logopedisten, fysiotherapeuten en verloskundigen. Ook is er een brede school en kinderopvang in de Meeroevers.

Bekijk de alle verkoopdocumentatie van de woningen op de interactieve situatiekaart op de website: https://www.meeroeversheteiland.nl/interactieve-situatie/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Eiland
Koopwoningen
27
Prijs
€ 325.000,- tot € 595.000,-
Type woningen
Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden