Het Eiland

Groningen - Dorkwerd
Actueel aanbod

€ 325.000,- tot € 595.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
133 - 193m2
Kaveloppervlak
113 - 477m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Heb je altijd al gedroomd van je eigen plek aan het water? Een ruime, luxe woning met alle comfort en privacy die je maar wensen kunt. Dan is een watervilla op Het Eiland echt iets voor jou. Wonen op Het Eiland is de overtreffende trap in wonen aan het water.

Bekijk de alle verkoopdocumentatie van de woningen op de interactieve situatiekaart op de website: https://www.meeroeversheteiland.nl/interactieve-situatie/

Er zijn al meerdere woningen onder optie, maar je kunt je nog altijd inschrijven voor een woning op Het Eiland. We bespreken graag samen de mogelijkheden. Als je via de projectwebsite de gegevens invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Eiland
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
27
Prijs
€ 325.000,- tot € 595.000,-
Type woningen
Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden