Ebbingekwartier fase 7

Groningen - Groningen
Actueel aanbod

€ 270.000,- tot € 599.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
87 - 228m2
Kaveloppervlak
36 - 110m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Ebbingekwartier - Groningen

In het hart van de stad Groningen wordt gewerkt aan de realisatie van nieuwbouwwoningen in het Ebbingekwartier. U woont hier echt in de binnenstad maar dan wel in een vriendelijke, autoluwe omgeving en dankzij het zeer gevarieerde aanbod aan koopwoningen kunt u individuele keuzes maken die aansluiten bij uw levensstijl.

Het Ebbingekwartier, ook wel Ciboga genoemd, is een bijzonder woongebied in Groningen en op loopafstand van het Noorderpark. Het komt namelijk zelden voor dat er aan de rand van een historisch stadscentrum nieuwbouwwoningen worden gebouwd. Het Ebbingekwartier is een binnenstedelijke ontwikkeling met stadse kwaliteiten (van onder andere voorzieningen) door de ligging tegen de binnenstad aan. Het gebied is goed bereikbaar met de auto (parkeergarage Boterdiep) en OV (knooppunt). Daarnaast lopen er langs het Ebbingekwartier diverse auto- fiets en wandelroutes naar de binnenstad toe. In de directe omgeving zijn winkels aanwezig voor uw dagelijkse boodschappen en gezellige horecagelegenheden. Ook zijn er diverse culturele activiteiten in de directe omgeving mogelijk (Noord Nederlands Toneel, Infoversum, Simplon poppodium).

Heeft u belangstelling voor dit project? Kijk op www.woneninhetebbingekwartier.nl voor meer informatie en schrijf u dan nu in als belangstellende. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen!

Start verkoop fase 7
De verkoop van het eerste deel van fase 7 start voor de zomer van dit jaar. De verkoop van het tweede deel volgt naar verwachting begin 2020.

Deel 1:
37 huizen veel met eigen tuin of dakterras.
Van rijwoningen tot stadsvilla’s.
Parkeerplaats te huren in parkeergarage Boterdiep.
Koopsom van circa €260.000 tot €600.000
Woonplezier van circa 90m2 tot ruim 200m2.
Start bouw begin 2020.

Deel 2:
31 appartementen.
Parkeerplaats te huren in parkeergarage Boterdiep.
Woonplezier van circa 60m2 tot ruim 250m2.
Koopsomindicatie vanaf circa €225.000
Start bouw eind 2020.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ebbingekwartier fase 7
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
37
Prijs
€ 270.000,- tot € 599.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden