Wonen op de Kempkensberg

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Groningen
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Rustig stads wonen in een unieke omgeving

Grenzend aan de grote, groene stadstuin van het markante DUO-gebouw, komt het bijzondere project Kempkensberg: 2 appartementsgebouwen met respectievelijk 36 koop- en 40 huurappartementen. Luxe, ruime appartementen met een hoogwaardige afwerking, in een fraai aangelegde, groene omgeving, en dan ook nog vlakbij het centrum van Groningen.

De impressie die u hier ziet is een eerste schets en nog niet definitief, maar geeft wel een goede indruk. In een later stadium laten wij u hier de uitgewerkte, definitieve beelden zien. Ook de inrichting van de tuin is indicatief. De landschapsarchitect, tevens ontwerper van de stadstuin, Lodewijk Baljon gaat hiervoor het ontwerp verzorgen. Maar voordat we alle ontwerpen definitief maken, horen we graag uw wensen. Schrijf u snel in als geïnteresseerde en vul de woonwens-enquête in, dan kunnen we uw ideeën nog meenemen voordat de appartementen in het najaar in verkoop gaan!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen op de Kempkensberg
Koopwoningen
36
Huurwoningen
40

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden