Tersluis jouw thuishaven

Groningen
Actueel aanbod

€ 249.000,- tot € 336.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
138 - 164m2
Kaveloppervlak
178 - 455m2
Aantal kamers
4

Over dit project

Tersluis, is wonen tussen groen en water.

Het project 'Tersluis jouw thuishaven' gelegen aan de woonstraten De Overtoom en het Rinket omvat in totaal 36 woningen. In totaal komen er 28 hoek- en rijwoningen en 8 halfvrijstaande woningen. De woningen aan Het Rinket liggen aan een woonstraat met een groenstrook waar op termijn een speelplek voor de jongste bewoners van Tersluis komt. Daarnaast zijn een aantal woningen georiënteerd op De Overtoom waar de woningen middels een groenstrook met bomen van de weg afgescheiden worden. Voor het overgrootte deel van de woningen geldt dat er geparkeerd wordt op eigen terrein. Voor een aantal woningen aan Het Rinket wordt er in de openbare ruimte geparkeerd.

De woonoppervlakte van de woningen variëreert tussen de 138 m2 en 164 m2. Daarnaast worden alle woningen inclusief compleet uitgeruste keuken en badkamer opgeleverd! De vanaf v.o.n.-prijs is € 249.000,-

De verkoop start op 12 april a.s, u kunt zich digitaal inschrijven voor de woning van uw voorkeur tot 18 april a.s. 17.00 uur. Inschrijven kan door het aanmaken van een Mijn eigen huis account en de top 5 van uw favoriete bouwnummers aan te geven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tersluis jouw thuishaven
Start verkoop
2018 (1e kwartaal)
Koopwoningen
36
Prijs
€ 249.000,- tot € 336.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden