Waterwoningen Tersluis

Groningen
Actueel aanbod

€ 472.500,- tot € 472.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
135 - 135m2
Kaveloppervlak
239 - 239m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Levensgenieters wonen op het water!

Een unieke manier van wonen in Meerstad is het wonen op het water. In Tersluis komen 15 ruime en lichte drijvende woning. De woningen hebben een stoere en robuuste uitstraling door het gebruik van hout, welke door het 'chunky patroon' van vlakkere en dikkere delen doet denken aan een damwand

Elke woning heeft een terras op de woonverdieping en daarnaast behoort het tot de mogelijkheden om optioneel een drijvend terras bij de waterwoning aan te leggen. En natuurlijk kan op de waterkavel een bootje aangelegd worden zodat u Meerstad en omgeving ook per boot kunt beleven.

Voor deze locatie zijn twee typen waterwoningen ontwikkelt. Een waterwoning met een woonoppevlakte van circa 95 m2 en een extra ruime woning met een woonoppervlakte van maar liefst 135 m2. De vanaf v.o.n.-prijs bedraagt € 318.000 v.o.n.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Waterwoningen Tersluis
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
15 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 472.500,- tot € 472.500,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden