Lokaal nieuws donderdag 23 mei 2024 Bron: Thuis in de Zeilen

Tweekapper beschikbaar!

De verkoop is gestart. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. 

Verkoop
Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Bekijk HIER het woningaanbod.

Nog een streepje voor...
We willen je tot niets verplichten, maar het is fijn om op voorhand te weten welke woningen binnen jouw budget passen. Wij adviseren je om voorafgaand aan de inschrijving jouw financiële mogelijkheden te onderzoeken. Een onafhankelijke hypotheekadviseur kan je vrijblijvend inzicht geven in de mogelijkheden door een financiële toets te verstrekken. Hiermee kan je zorgeloos inschrijven op de woning van jouw voorkeur en voorkom je een teleurstelling wanneer de ideale woning aan jou wordt toegewezen. Deze financiële toets kan je bij inschrijving uploaden: de verklaring geeft je een extra streepje voor bij de toewijzing!

Online inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur!
Ben je geinteresseerd? Schrijf je dan in via DEZE LINK voor het project Thuis in de Zeilen en maak een account aan in 'Mijn VanWonen’. In dit account kan je via de button ‘online inschrijven’ je interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Je kan maximaal 10 voorkeuren opgeven. Meer lezen over het inschrijfproces? Kijk HIER. 

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met Francis van der Schoot op via francis@vanwonen.com. 

 

Meer weten over Thuis in de Zeilen

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden