Lokaal nieuws dinsdag 30 april 2024 Bron: O-kade

Het gaat nu hard lopen!

Eerder hebben we gemeld dat we het oorspronkelijk plan hebben moeten wijzigen. Het nieuwe programma voorziet in meer woningen in het betaalbare segment (onder de NHG-grens) en de uitgangspunten zijn met name gewijzigd met betrekking tot de parkeeroplossing. Het parkeren wordt nu uit het zicht onder een mooi groen dek opgelost.

Graag nodigen we je uit om kennis te maken met het nieuwe plan. Je bent van harte welkom op zaterdag 1 juni van 11.00 tot 14.00 uur op ons kantoor aan het Boterdiep 7-1 te Groningen. Het is vrije inloop, je hoeft je niet aan te melden. We zullen de getoonde informatie na deze datum via de nieuwsbrief en op onze website met je delen.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan HIER in.

Meer weten over O-kade

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden