Lokaal nieuws maandag 08 april 2024 Bron: Thuis in de Zeilen

Terugkoppeling informatiebijeenkomst Thuis in de Zeilen

Donderdag 4 april zijn we gestart met de pre-sale van het nieuwbouwproject Thuis in de Zeilen in Meerstad. De pre-sale is heel goed ontvangen. In dit bericht delen we dan ook graag de presentatie die we tijdens de informatiebijeenkomst van donderdag 4 april 2024 hebben getoond.

Een pre-sale, wat is dat ook alweer?
Tijdens de pre-sale maak je kennis met de eerste schetsbeelden van de verschillende woningtypes. In deze fase kun je je inschrijven voor één of meerdere woningen van je voorkeur, op basis van de online verstrekte conceptstukken en indicatieve (vanaf-) prijzen. De pre-sale geeft je de tijd om te oriënteren op de financieringsmogelijkheden en je woonwensen. Tijdens de bijeenkomst hebben we informatie gegeven over woningtypes, een toelichting gegeven op de pre-sale en de mogelijkheden om voorrang te krijgen bij de toewijzing in de volgende fase. Daarnaast hebben we de vragen natuurlijk beantwoord. De presentatie vind je HIER en de informatie over het pre-sale proces vind je HIER.

Deelname aan de eerste fase van de pre-sale
Wil je ook voorrangspunten verdienen voor de volgende fase in de pre-sale en heb je de enquête over jouw woningtypevoorkeur nog niet ingevuld? Schrijf je dan in als belangstellende en vul de enquête in via deze link: https://www.thuisindezeilen.nl/aanmelden/

Heb je nog vragen, neem dan contact met mij op via francis@vanwonen.com.

Meer weten over Thuis in de Zeilen

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden