Lokaal nieuws maandag 25 maart 2024 Bron: Thuis in de Zeilen

Kom naar de informatiebijeenkomst op 4 april

Met veel plezier nodigen wij je uit om je aan te melden voor de informatiebijeenkomst  over het nieuwbouwproject Thuis in de Zeilen op donderdag 4 april 2024.

Deze avond wordt een plenaire sessie georganiseerd van 18.30-19.30 uur waar informatie wordt verstrekt over het ontwerp, de planning, het verkoopproces en de woningen. De sessie is volgeboekt; wil je op de wachtlijst staan voor de 2e sessie op 4 april van 19.10 uur - 19.35 uur mail dan naar klantcontact@vanwonen.com.

We nodigen je natuurlijk graag uit om de inloopbijeenkomst bij Bureau Meerstad aan de Zijlkade 2 van 19.30-21.00 uur te bezoeken: hiervoor hoef je je niet aan te melden. Kom gerust langs en maak kennis met dit prachtige plan. Wil je alvast de pre-sale brochure zien? Kijk dan HIER.

Schrijf je in via deze website zodat wij je per e-mail via een nieuwsbrief op de hoogte kunnen houden over de start van de pre-sale, met daarin alle informatie over het online inschrijven en het vervolgproces.

Binnenkort start de pre-sale, wat betekent dat? 
Tijdens de pre-sale maak je kennis met de eerste schetsbeelden van de verschillende woningtypes. In deze fase kun je je inschrijven voor één of meerdere woningen van je voorkeur, op basis van de online verstrekte conceptstukken en indicatieve (vanaf-) prijzen. De pre-sale geeft je de tijd om te oriënteren op de financieringsmogelijkheden en je woonwensen. 

Meer weten over Thuis in de Zeilen

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden