Online Marketing Bureau CliQi
Lokaal nieuws dinsdag 25 oktober 2022 Bron: O-kade

Gewijzigde planning O-kade

Wijzigingen in plan O-kade
Afgelopen zomer is de voorverkoop van 61 woningen in plan O-kade gestart. De verkoop starten wij helaas nu nog niet. De reden hiervoor is dat zowel Welstand als de gemeente Groningen opmerkingen hebben geplaatst op het ontwerp en de invulling van O-kade. 

In O-kade zullen wijzigingen nodig zijn om de door de gemeente gewenste invulling voor de locatie te bereiken. De omvang en het tijdsbestek van deze wijzigingen zijn op dit moment niet duidelijk.

Een nieuwe planning
Zodra de aanpassingen in het plan inzichtelijk zijn, informeren wij belangstellenden die ingeschreven staan over deze wijzigingen en de daarbij behorende planning. Het huidige woningaanbod is voorlopig nog wel zichtbaar op de website www.o-kade.nl. Het is niet meer mogelijk om in te schrijven op het bouwnummer van uw voorkeur. 

Belangstelling?
Graag houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen in O-kade. Schrijf u in door u aan te melden via https://www.o-kade.nl/aanmelden/

Meer weten over O-kade

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden