Mobiele airco
Lokaal nieuws dinsdag 26 oktober 2021 Bron: Groningen - Energiek

Terugblik huurevent 21 oktober 2021

De belangstelling was groot tijdens het huurevent van Energiek afgelopen donderdag. Geïnteresseerden in een mooi afgewerkt en ruim huurappartement konden in het stadion van FC Groningen (Euroborg) hun vragen stellen en vervolgens alle 4 de woningtypen op de bouwplaats bekijken. De 4 appartementen zijn al voorzien van luxe keuken, een moderne badkamer en wit gesausde wanden. Hierdoor hebben de belangstellenden een goede indruk van de appartementen gekregen. 

Was je niet in de gelegenheid om langs te komen? Lees dan de terugblik op het huurevent. Ook geven we in dit bericht antwoord op de meeste gestelde vragen.

Huurevent
Bij binnenkomst op de locatie ontvingen de bezoekers een symbolische sleutel tot de woning en brochure met aanvullende informatie over het project en gedetailleerde uitwerking van de verschillende woningtypen. Vervolgens werden de bezoekers in groepjes uitgenodigd om met een van de verhuurmakelaars mee te gaan voor een rondleiding op de bouwplaats. De woningen in aanbod konden uitgebreid bekeken worden en zo kregen de bezoekers een beter beeld van de uiteindelijke indeling en afwerking van de verschillende woningen

Nadat de bezoekers met de bouwlift naar de etage van de modelwoningen gebracht werden, stond in de eerste modelwoning een taartje en een flesje van ons eigen “Energiek” water klaar. Vervolgens liepen de groepen samen met de makelaar of ontwikkelaar langs de verschillende woningtypen waarbij er uiteraard genoeg ruimte was voor het stellen van vragen.

Erg fijn waren de vele positieve reacties die we ontvingen over de centrale ligging van het project, de ruimtelijkheid van de appartementen en de kwaliteit en uitstraling van de (in de modelwoningen reeds aanwezige) keukens en sanitair.

Uiteindelijk hebben ruim 150 geïnteresseerden van de mogelijkheid gebruik gemaakt om de appartementen te bezichtigen en hun vragen te stellen aan de verhuurmakelaars.

Heb je een vraag?
Kon je er afgelopen donderdag niet bij zijn of heb je het event gemist? Alle informatie over de woningen van Energiek is hier terug te vinden. Daarnaast kun je met alle vragen of voor hulp bij het online inschrijven terecht bij de verhuurmakelaars van Pandomo via telefoonnummer 050 – 853 37 33 of per mail via info@pandomo.nl.

Veelgestelde vragen

– Wanneer worden de woningen opgeleverd?
In de huidige planning worden de woningen opgeleverd aan het einde van Q1 2022 (maart/april)

- Wat zijn de voordelen van huren?
Het huren van een woning levert verschillende voordelen op. Zo is huren zorgeloos, want het groot onderhoud van de woning wordt voor je verzorgd. Zo is het huis waarin je woont altijd goed onderhouden. We hebben hier de andere voordelen voor je op een rij gezet.  

– Komen er ook oplaadpunten voor elektrische fietsen?
In de fietsenstalling onder het gebouw worden 24 afsluitbare laadpunten voor elektrische fietsen geplaatst. Deze laadpunten kunnen tegen een kleine maandelijkse fee gehuurd worden. De verhuurmakelaar kan je meer vertellen over de laadpunten voor zowel elektrische auto’s als fietsen.

– Waar kan ik mijn auto parkeren?
De huurders die naast de woning ook een parkeerplaats huren, kunnen hun voertuig parkeren in de afgesloten parkeergarage. De 60 parkeerplaatsen bevinden zich in de parkeergarage onder het dek. De parkeergarage is bereikbaar via de speedgate die is gelegen aan de Tonkenstraat (ingang) en Eelkemastraat (uitgang). De huurders die naast de woning ook een parkeerplaats huren in de afgesloten parkeergarage, kunnen via een afgesloten trappenhuis met de lift de woonverdieping bereiken.

– Wat is het energielabel van de woningen?
Energiek voldoet aan de in het Bouwbesluit gestelde Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC). De woningen hebben minimaal energielabel A.

– Wanneer sluit de inschrijving?
Woensdag 27 oktober 2021 om 10.00 uur. Na de sluiting vindt een loting plaats en worden de dossiers beoordeeld. Dit zal ongeveer 2-3 werkdagen in beslag nemen. Daarna ontvang je bericht of je een woning (voorlopig) toegewezen krijgt.

Lees hier meer veelgestelde vragen >>

Download hier de technische omschrijving >>

Meer weten over Groningen - Energiek

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden