Online Marketing Bureau CliQi
Lokaal nieuws woensdag 20 oktober 2021 Bron: Groningen - Energiek

5 voordelen van huren in Energiek Groningen

De bouw van Energiek is in volle gang. In maart/april 2022 worden de appartementen al opgeleverd aan de nieuwe huurders. Neem jij jouw sleutel dan ook in ontvangst en ga je genieten van alles wat Energiek te bieden heeft? We zetten de 5 voordelen van huren in Energiek voor je op een rij.

1. Zorgeloos en luxe
Huren is zorgeloos én in dit geval ook nog betaalbaar. En dat terwijl je wel kwaliteit krijgt. De appartementen worden supermooi afgewerkt met een luxe keuken voorzien van apparatuur en de badkamer en het toilet hebben hoogwaardig, modern sanitair.

2. Om trots op te zijn
De twee gebouwen aan de Boumaboulevard springen er straks echt uit door de lichte kleuren, afgeronde, ruime balkons, hoge ramen en stijlvolle entree. En heb je al gezien dat de gebouwen met elkaar verbonden zijn via een mooi aangelegde binnentuin?

3. Iets te kiezen
Er zijn vier type appartementen: A, B, C en D verschillen van elkaar in grootte, ligging en indeling. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 70 tot 91 m2. Altijd heb je 2 slaapkamers en een heerlijk groot balkon. 60 appartementen hebben een eigen parkeerplaats onder het gebouw.

4. Betaalbaar
Wat betaalbaar is, is subjectief. Maar vergeleken met andere huurappartementen in deze grootte en met zo’n luxe afwerking is Energiek ‘betaalbaar’. Je huurt hier al een appartement vanaf € 990,- tot € 1180,- per maand.

5. Helemaal van nu
Energiek is nieuwbouw en daarmee klaar voor de toekomst. Gasloos en voorzien van fijne vloerverwarming die ook kan koelen. De appartementen zijn uitstekend geïsoleerd, waardoor je buren bijna niet hoort en het binnenklimaat heel aangenaam is. Word jij de eerste bewoner?

Meer weten over Groningen - Energiek

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden