Mobiele airco
Lokaal nieuws vrijdag 08 oktober 2021 Bron: Groningen - Energiek

Huurevent waar je Energiek van wordt

Schrijf je in voor het Huurevent op 21 oktober 2021 en bekijk de appartementen van Energiek!

 

Wil je meer weten over Energiek en ben je benieuwd hoe de appartementen er van binnen uitzien? Dan hebben we goed nieuws!

Op 21 oktober 2021 organiseren we een Huurevent bij stadion FC Groningen. Het event is van 15.00 uur tot 17.30 uur en tijdens de middag kun je je laten informeren over Energiek door de makelaars en de verhuurders. Zij vertellen je alles over de verschillende woningen, de afwerking, de verhuurprocedure en ze kunnen je adviseren over het type appartement dat bij jou past.

Daarnaast ontvang je een sleutel om modelwoningen op de bouwplaats te bezoeken. Zo kun je zelf onder andere zien hoe luxe de keuken en badkamer zijn en hoe heerlijk licht de appartementen zijn. Sta even op het balkon en stel je voor hoe je hier straks lekker in het zonnetje zit.

Donderdag 21 oktober 2021
Van 15.00 tot 17.30 uur 
Euroborg stadion (FC Groningen)

Schrijf je in
Schrijf je nu in voor het Huurevent. Dat kan via jouw persoonlijke account. Na het inloggen, zie je aan de linkerkant de optie 'Huurevent'. Daar kun je je inschrijven voor een tijdslot.

We hopen je op 21 oktober te mogen begroeten!

Meer weten over Groningen - Energiek

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden