Online Marketing Bureau CliQi
Lokaal nieuws vrijdag 17 september 2021 Bron: Groningen - Energiek

Zuiderplantsoen, Energiek plan!

Wist je al dat de zuidelijke ringweg straks onder de grond doorgaat? Daardoor kan er boven op het dek een park worden aangelegd. Het Zuiderplantsoen komt tussen de Hereweg en het Oude Winschoterdiep.

Ideaal voor de bewoners van Energiek, want het park verbindt verschillende delen van de stad weer met elkaar. Je fietst straks via een nog leukere route naar de binnenstad. Ook het Sterrebos, dat in de jaren 60 werd verdeeld door de aanleg van de ringweg Zuid, wordt weer een geheel.

 

In het park mogen alleen maar fietsers en wandelaars komen. Echt een toffe plek waar bomen en open zonweides elkaar afwisselen. De inrichting nodigt uit om te picknicken, sporten en misschien wel te genieten van een openluchtconcert.

 

De realisatie van deze mooie plannen is in volle gang. Als je meer wilt weten, kijk dan even op www.aanpakringzuid.nl en wil je hier straks dagelijks van genieten? Schrijf je dan in als belangstellende. Wie weet dat jij hier straks heel Energiek woont! 13 oktober start de verhuur al.

Meer weten over Groningen - Energiek

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden