Lokaal nieuws zondag 24 januari 2021 Bron: 21 Stadsvilla's Signatuur Helpermaar

Tweede fase Stadsvilla's in verkoop - en compleet onder optie

De officiële start verkoop is nog maar net begonnen of alle tien de Stadsvilla's zijn onder optie. 

Het betekent dat royaal wonen in het groene Helpermaar zich op dit moment in een grote belangstelling mag verheugen. Zou de snelle omschakeling naar het thuiswerken hierbij een rol hebben gespeeld? Wie zal het zeggen. Zeker is dat je met een woonoppervlakte van gemiddeld zo'n 200 vierkante meter verdeeld over vier woonlagen als gezin alle kanten op kunt.

Is een Stadsvilla ook iets voor u? Wilt u nog kans maken op één van de laatste woningen? Meldt u zich dan zo snel mogelijk aan voor de reservelijst. 

Neem contact op met Boekholt nieuwbouwspecialist of Schreuder Nieuwbouwmakelaars. Of maak nu meteen een persoonlijk woonaccount aan. Valt een kandidaat voor een bouwnummer af, dan wordt u gebeld door een van de makelaars. 

Meer weten over 21 Stadsvilla's Signatuur Helpermaar

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden