Lokaal nieuws dinsdag 26 mei 2020 Bron: 21 Stadsvilla's Signatuur Helpermaar

Bekijk de maquette bij de makelaars op kantoor

Vanaf nu kun je al je woonwensen voor een Stadsvilla bespreken aan de hand van een fraaie maquette. Zowel bij Boekholt nieuwbouwspecialist als Schreuder Makelaars staat er een op kantoor. 

Vanaf nu kun je al je woonwensen voor een Stadsvilla bespreken aan de hand van een fraaie maquette. Zowel bij Boekholt nieuwbouwspecialist als Schreuder Makelaars staat een exemplaar op kantoor. 

De gesprekken met kandidaat-kopers van een Stadsvilla zijn in volle gang. Ze vinden vanaf nu plaats met behulp van een heuse maquette. Daardoor krijg je als gegadigde een nog beter beeld van de talrijke indelingsmogelijkheden.  

Met maar liefst vier woonlagen bieden de Stadsvilla's volop gelegenheid om je eigen woonwensen te verwezenlijken. Van een kantoor aan huis, een man-cave of game-room tot vijf slaapkamers of een slaap- en wellnessruimte. Het kan allemaal.

De maquette maakt het mogelijk om nog nauwkeuriger al je woonwensen voor het voetlicht te brengen. Heb je nog geen afspraak met een van de makelaars gemaakt om jouw woonwensen te bespreken? Neem dan snel contact op, want bijna alle bouwnummers zijn inmiddels onder optie.

Meer weten over 21 Stadsvilla's Signatuur Helpermaar

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden