Lokaal nieuws dinsdag 28 april 2020 Bron: 21 Stadsvilla's Signatuur Helpermaar

Inschrijven kan nog tot donderdag 7 mei 12:00 uur

De verkoop van 11 Stadsvilla's is gestart. Alle documenten staan klaar in uw woonaccount. U kunt zich tot donderdag 7 mei 12:00 uur inschrijven voor een of meer bouwnummers.  

De verkoop van 11 Stadsvilla's is gestart. Alle verkoopdocumenten staan klaar in uw woonaccount. U kunt zich tot donderdag 7 mei 12:00 uur inschrijven voor een of meer bouwnummers.

Wilt u graag persoonlijke uitleg over de projectinformatie? Maak dan een afspraak met Schreuder Makelaars of Boekholt nieuwbouwspecialist. De makelaars geven u graag tekst en uitleg over de plattegronden, optielijst, technische omschrijving, prijslijst en verkoopprocedure. Een gedrukte brochure ligt voor u klaar. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met een van de makelaarskantoren.

In dit prachtige bladerboek kunt u alle onderdelen en facetten van de Stadsvilla's, inclusief de plattegronden, rustig bekijken. Reserveer nu een afhaalexemplaar bij een van de verkoopmakelaars.

Meer weten over 21 Stadsvilla's Signatuur Helpermaar

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden