Lokaal nieuws maandag 06 april 2020 Bron: 21 Stadsvilla's Signatuur Helpermaar

Start verkoop dinsdag 21 april vanaf 12.00 uur

Corona heeft voor uitstel gezorgd, maar niet voor afstel. Dinsdag 21 april gaan daarom alsnog de eerste 11 Stadsvilla's van Signatuur Helpermaar in verkoop. 

Hoe gaat de verkoop in tijden van corona in zijn werk?
Vanaf 21 april 12.00 uur staan alle verkoopdocumenten download-gereed in uw woonaccount op de website van Signatuur Helpermaar. Vanaf dat moment kunt u zich online inschrijven voor een of meer bouwnummers. Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een van de verkoopmakelaars. Zij geven u in een persoonlijk gesprek (aan tafel, op 1,5 meter afstand, of digitaal via videobellen) graag tekst en uitleg over alle projectinformatie: brochure, plattegronden, optielijst, technische omschrijving, prijslijst en natuurlijk de verkoopprocedure. De brochure is overigens ook als drukwerk beschikbaar. Een exemplaar ligt voor u klaar bij een van beide makelaarskantoren. Vanwege het coronavirus gebeurt ophalen volgens afspraak.    

Inschrijven kan tot donderdag 7 mei
Online inschrijven kan via uw woonaccount op de website van Signatuur Helpermaar. De inschrijving sluit op donderdag 7 mei 12.00 uur. Voor uw kans op een Stadsvilla maakt het niet uit of u zich als eerste of als laatste inschrijft. Neemt u dus gerust de tijd om alle informatie over deze zeer royale eengezinswoningen goed te bekijken. Denkt u aan uw financiële haalbaarheidscheck? Het geeft u voorrang bij de toewijzing van de bouwnummers. U kunt hiervoor nu al een afspraak maken. Neem contact op met een van de verkoopmakelaars. 

Meer weten over 21 Stadsvilla's Signatuur Helpermaar

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden