Lokaal nieuws maandag 16 maart 2020 Bron: 21 Stadsvilla's Signatuur Helpermaar

Start verkoop tot nader order uitgesteld

In verband met Covid-19 gaat de voor dinsdag 17 maart aangekondigde start verkoop van de eerste 11 Stadsvilla's niet door.  

Vanwege Covid-19 heeft de overheid een oproep gedaan om sociale contacten zo veel mogelijk te beperken en indien mogelijk thuis te werken. Vanzelfsprekend geven wij als VolkerWessels Vastgoed samen met Boekholt nieuwbouwspecialist en Schreuder Makelaars gehoor aan alle maatregelen en oproepen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

We hebben daarom besloten de voor 17 maart geplande start verkoop van Signatuur Helpermaar te annuleren. Het betekent dat online inschrijven voor een bouwnummer voorlopig niet mogelijk is. 

Voor iedereen die heeft uitgekeken naar het moment waarop de Stadsvilla's in verkoop zouden gaan, is dit natuurlijk een teleurstelling. Wij hopen op uw begrip voor deze beslissing. Laten we hopen dat we het normale leven snel weer kunnen hervatten.

De komende tijd houden we u via deze website, de nieuwsbrief, Facebook en Instagram op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Vanzelfsprekend kunt u zich wel voor dit project blijven inschrijven. 

Meer weten over 21 Stadsvilla's Signatuur Helpermaar

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden