Lokaal nieuws vrijdag 21 februari 2020 Bron: 21 Stadsvilla's Signatuur Helpermaar

Welk van deze drie woonthema's past bij u?

De Stadsvilla’s bieden volop ruimte om de indeling aan te passen aan uw leefstijl en woonwensen. Ter inspiratie hebben we drie woonthema's alvast voor u uitgewerkt

De Stadsvilla’s variëren in woonoppervlakte van 187 tot 213 vierkante meter. Volop mogelijkheden dus om er uw eigen signatuur aan te geven. Om u op weg te helpen hebben we drie woonthema’s uitgewerkt inclusief plattegronden: Wonen en werken, Vrijheid en ruimte en Familiehuis. Aan u de keuze: riante werkkamer of thuiskantoor, industriële loft, grote leefkeuken, spa-badkamer, inloopkast, atelier, game-room, man-cave of nog meer leefruimte dankzij een uitbouw. Met een Stadsvilla van Signatuur kan het allemaal.

 

Meer weten over 21 Stadsvilla's Signatuur Helpermaar

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden