Lokaal nieuws woensdag 19 februari 2020 Bron: 21 Stadsvilla's Signatuur Helpermaar

Start verkoop Signatuur: dinsdag 17 maart

Dinsdag 17 maart is het zo ver. Dan start de verkoop van de 21 grote Stadsvilla’s van Signatuur: 13 tussenwoningen, 4 hoekwoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen. Het is uw laatste kans..

Dinsdag 17 maart is het zo ver. Dan start de verkoop van de 21 grote Stadsvilla’s van Signatuur: 13 tussenwoningen, 4 hoekwoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen. Het is uw laatste kans op een gloednieuwe eengezinswoning in de gewilde wijk Helpermaar. Signatuur is namelijk het sluitstuk van de woningontwikkeling op deze locatie. Dus mis het niet en kom dinsdag tussen 19.00 en 21.00 uur langs bij een van de twee verkoopmakelaars.

Schreuder Makelaars
Verlengde Hereweg 20-2
Groningen
050 – 526 20 00
info@schreuder-makelaars.nl

Boekholt & partners makelaardij
Suikerlaan 25
Groningen
050 – 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Heeft u belangstelling voor een Stadsvilla van Signatuur? Belangrijk is dan dat u zich van tevoren aanmeldt. Alleen dan kunt u zich inschrijven voor een optie op een bouwnummer. Vervolgens kunt u op één plek uw woningvoorkeuren beheren en zich inschrijven voor een woning. Weten hoe het werkt? Lees het handige stappenplan.

Meer weten over 21 Stadsvilla's Signatuur Helpermaar

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden