Lokaal nieuws vrijdag 24 januari 2020 Bron: 21 Stadsvilla's Signatuur Helpermaar

Ruimte voor woonwensen

De stadsvilla’s bestaan uit 4 ruime woonlagen. De totale oppervlakte van de tussen stadsvilla’s is ruim 187m2 en die van de hoek- en twee-onder-een-kap stadsvilla’s zijn ruim 213 m2.

De stadsvilla’s bestaan uit 4 ruime woonlagen. De totale oppervlakte van de tussen stadsvilla’s is ruim 187m2 en die van de hoek- en twee-onder-een-kap stadsvilla’s zijn ruim 213 m2. Optioneel zijn de woningen middels een uitbouw zelfs te vergroten tot ruim 213 m2 respectievelijk ruim 239m2. De stadsvilla’s bieden alle ruimte voor uw woonwensen en wij maken deze ook mogelijk! De stadsvilla’s bieden u niet alleen ruimte voor een woonkeuken en royale living maar ook voor bijvoorbeeld werken aan huis, een aparte tv-kamer, een hobbyruimte, een aantal extra slaapkamer of 2 of 3 badkamers. Heeft u altijd al een eigen mancave, study, herenkamer of boudoir willen hebben? Signatuur maakt het mogelijk.

Meer weten over 21 Stadsvilla's Signatuur Helpermaar

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden