Lokaal nieuws vrijdag 24 januari 2020 Bron: 21 Stadsvilla's Signatuur Helpermaar

Stads wonen in het groen

In de gewilde woonwijk Helpermaar in Groningen-Zuid worden vanaf maart van dit jaar 21 unieke en stadsvilla’s aangeboden onder de naam ‘Signatuur’.

In de gewilde woonwijk Helpermaar in Groningen-Zuid worden vanaf maart van dit jaar 21 unieke en stadsvilla’s aangeboden onder de naam ‘Signatuur’. De stadsvilla’s vormen de entree van de wijk en tegelijkertijd het sluitstuk van het totale nieuwbouwproject Helpermaar. De woningen worden uitgevoerd in drie typen stadsvilla’s; 13 stadsvilla's tussen, 4 stadsvilla’s hoek en 4 stadsvilla's twee-onder-een-kap. De grote woningen onderscheiden zich door diverse woonconcepten die toegepast kunnen worden; uw eigen signatuur!

Tijdloos en eigentijds ontwerp

De architectuur van Signatuur is uitzonderlijk en eigentijds te noemen. In de basis is het ontwerp van de stadsvilla’s klassiek en daardoor tijdloos. Geïnspireerd op de omliggende bestaande architectuur aan bijvoorbeeld de Hereweg zijn moderne stijlkenmerken toegevoegd zodat de woningen passen in de huidige tijdgeest. In het ontwerp is ook nagedacht over een comfortabel gebruik. De verdiepingshoge ramen bijvoorbeeld zorgen voor veel lichtinval en daardoor een plezierig leefklimaat.

Meer weten over 21 Stadsvilla's Signatuur Helpermaar

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden