Lokaal nieuws donderdag 21 maart 2019 Bron: Engelsepark

Fase 1 op 15 mei in verkoop

De start verkoopdatum voor fase 1 is bekend. Op 15 mei gaan de eerste 32 woningen van Engelse Park in verkoop. Meld u aan en ontvang als eerste informatie over het start verkoop evenement. 

De eerste 32 woningen bestaan uit verschillende Tuinwoningen en Park Villa's. Binnen de Tuinwoningen heeft u keuze uit 5 Tuinwoningen 5.4, 11 Tuinwoning 5.7, waaronder 1 special met badkamer en slaapkamer op de begane grond en 8 Tuinwoningen 6.0. 

De Park Villa's bestaan uit 4 Park Villa's Twee-onder-één-kap, 2 Park Villa's Geschakeld en 2 Park Villa's Vrijstaand. 

Bekijk alvast het woningaanbod om de woning van uw voorkeur te bepalen. Tijdens het start verkoop evenement kunt u al uw vragen over de woningen stellen en informeren wij u graag onder het genot van een kopje koffie. 

Meld u aan en ontvang in aanloop naar het evenement informatie over het tijdstip en de locatie. 

Meer weten over Engelsepark

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden