Lokaal nieuws maandag 13 augustus 2018 Bron: Engelsepark

Verkoop fase 1 in voorbereiding

24 juli heeft de sneak preview van fase 1 van Engelse Park plaatsgevonden. We kijken terug op een leuke, informatieve en vooral succesvolle avond. Zowel bij Boekholt & Partners als Pandomo Makelaars was het gezellig druk en was er veel interesse in de verschillende woningen van de eerste fase.

Verkoop fase 1 in voorbereiding

Engelse Park wordt gefaseerd opgeleverd met in elke fase verschillende woningtypen die tot de verbeelding spreken. Fase 1 wordt opgeleverd met:

Romantische Parkvilla's, zowel vrijstaand als geschakeld.
Waarom kiest u voor een Parkvilla?

Met grote moderne ramen
Prachtig gelegen
Royale woonoppervlakten
Zonneterras met uitzicht op het park

Heerlijk grote Tuinwoningen, opgeleverd in verschillende typen.
Waarom kiest u voor een Tuinwoning?

Sfeervolle erkers
Diepe achtertuinen en Groningse stoepen
Extra brede woningen

Informatie opvragen

Geïnteresseerd in het aanbod? Dan kunt u hier op de website meer informatie krijgen. Wilt u inhoudelijk meer weten over Engelse Park en de verschillende woningen? Neem dan contact op met onze makelaars. Zij kunnen u alles vertellen over de bloeiende omgeving.

 

 

Meer weten over Engelsepark

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden