Lokaal nieuws woensdag 11 juli 2018 Bron: Engelsepark

Sneak Preview aanbod fase 1

Bent u inmiddels benieuwd naar het woningaanbod in Engelse Park? Dan nodigen we u van harte uit om de Sneak Preview te bezoeken op dinsdag 24 juli op de kantoren van onze makelaars. Het aanbod in Engelse Park is zeer divers, van rijwoning tot villa, en allemaal groen van binnen en van buiten door duurzaam gebruik van de natuur.

Ligging en bereikbaarheid
De ligging van Engelse Park in Groningen-Zuid is optimaal waardoor u altijd snel in het centrum bent. Tevens liggen de uitvalswegen en het OV om de hoek. Door de veelzijdigheid aan woningen is Engelse Park de ideale woonstek voor een brede doelgroep.

Wat kunt u verwachten op 24 juli? U krijgt informatie over:

De 6 verschillende woningtypen: Tuinwoningen en Park Villa’s
Informatie over de afwerking van de woningen
Over de duurzame toepassingen: Engelse Park is duurzaam en 100% gasloos
De leefomgeving die groen en parkachtig is
Over de verwachte start verkoop en start bouw van fase 1

Let op: Er zijn nog géén verkoopprijzen beschikbaar.De Sneak Preview vindt plaats op de makelaarskantoren van Boekholt & Partners en Pandomo Makelaars. Aan u de keus welk kantoor u bezoekt. Tussen 17:00 uur - 19:00 uur vrije inloop (aanmelden is niet nodig).

Wij ontmoeten u graag op 24 juli. Kijk ondertussen op de geheel vernieuwde website voor informatie over de woningen en de woonomgeving.

Meer weten over Engelsepark

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden